Om oss

Billigste bilforsikring tilbyr en gratis og uforpliktende tjeneste der du kan sammenligne tilbud fra ulike forsikringsselskaper. Videre vil du også finne mye relevant og god informasjon som er skrevet for deg som er på jakt etter en god bilforsikring. Tjenesten er laget for at du skal finne alt samlet på ett sted og som gjør prosessen om å finne riktig bilforsikring enklere.

Hvem er vi?

Vi i billigste bilforsikring ønsker å hjelpe deg som privatperson til å finne en god forsikringsavtale for din bil og det til de laveste prisene på markedet. Derfor har vi laget denne nettsiden med god oversikt og en tjeneste som er uforpliktende og gratis å benytte seg av.

Hvordan fungerer det?

Tjenesten vår fungerer helt enkelt ved at du fyller ut skjemaet og velger de forsikringsselskapene du ønsker å motta et tilbud fra. I løpet av tre virkedager vil du motta pristilbud og kan da lett sammenligne tilbudene på avtalevilkår og pris. Ved å lese avtalevilkårene godt vil du finne den avtalen som passer deg best og til den laveste prisen i markedet. Grunnen til at du får gode priser er fordi forsikringsselskapene vet at du sammenligner dem med andre selskaper, og vil derfor strekke seg på pris for å få akkurat deg som kunde. Ettersom tjenesten vår er helt uforpliktende kan du takke nei til alle tilbudene om du ikke er fornøyd. Dette gjør også at tjenesten er relevant for deg som allerede sitter på en bilforsikring, ettersom du nå kan sjekke at du har gode avtalevilkår og pris.

Hvorfor velge oss?

Vår tjeneste gjør at du sparer mye tid og penger, altså en langt enklere prosess i å finne en god bilforsikring. Her er det bare å fylle ut ett enkelt skjema og deretter sammenligne tilbudene du får. Om du velger å takke ja til et tilbud er helt opp til deg.

Finn billigste bilforsikring

Ved å få tilbud fra flere forsikringsselskap, kan du enkelt sammenligne vilkår, dekning og pris. Dermed er du et skritt nærmere å finne den beste blant dem!

Forsikringene du kan droppe

Det er flere forsikringer som absolutt alle bør ha, men det finnes også en rekke forsikringer på markedet som ikke er nødvendig. Det kommer stadig nye forsikringer, og i jungelen er det ikke alltid like lett å finne frem. Her får du noen tips til hvilke du...

les mer

Delkasko eller fullkasko

Om du skal eie en bil må du ha rett forsikring. Ansvarsforsikring er lovpålagt, men for å dekke skader på egen bil bør du tenke på hva slags dekning du ønsker og tar deg råd til. Flere tenker nok å gå for den rimeligste bilforsikringen, nemlig...

les mer