Ta kontakt

Er det noe du lurer på som du ikke finner svar på gjennom vår nettside, er det bare å ta kontakt med oss gjennom å fylle ut skjemaet. Vi vil svare deg så godt vi kan, men råder deg til å ta direkte kontakt med et forsikringsselskap dersom spørsmålet er vedrørende selve bilforsikringen.

Kontakt

1 + 8 =

Faq

Hva koster forsikring på bil?
Prisen på bilforsikring varierer fra selskap til selskap, noe som er grunnen til at du bør sammenligne flere tilbud for å sikre at du får en god pris. Videre vil også prisen variere ut ifra hvilken dekningsgrad du velger og hvor høy eller lav egenandel du ønsker. Uansett bør du innhente flere tilbud for å sikre at du får en god avtale til en lav pris. Dette kan du raskt gjøre gjennom vår gratis tjeneste, der du innen kort tid vil motta tilbud fra de forsikringsselskapene du selv velger. Da er det bare å sammenligne og velge den avtalen som du ønsker.
Hva dekker en bil-forsikring?
En bilforsikring dekker skader på andre personer og eiendeler, eventuelt også din egen bil dersom du velger en fullkasko eller delkasko forsikring. Ansvarsforsikring er lovpålagt i Norge for kjøretøy, altså den minste forsikringen du må ha for å kunne kjøre på norske veier. Selv om dette er minsteforsikringen, bør du sterkt vurdere en kasko eller delkasko for å sikre at du er godt dekket og at din egen bil også dekkes dersom en ulykke skulle skje. Hvilken av disse to du bør gå for er opp til deg og vil være avhengig av hva slags bil du har, årsmodell og mer.

Finn billigste bilforsikring

Ved å få tilbud fra flere forsikringsselskap, kan du enkelt sammenligne vilkår, dekning og pris. Dermed er du et skritt nærmere å finne den beste blant dem!